Jeugd

Welkom! 

Leuk dat je interesse hebt in tennis en/of padel. Beide racketsporten kun je beoefenen op ons nieuwe park aan de Putweg 34 in Valkenburg (Houthem). Natuurlijk vinden wíj tennis en padel de állerleukste racketsporten! Voor ons is het een uitdaging om jou net zo enthousiast te maken voor deze sporten. Je interesse is in ieder geval al gewekt.

Beide zijn veelzijdige en gezonde sporten, die je tot op hoge leeftijd en op vele manieren kan beoefenen: individueel, in teamverband en gezinsverband, recreatief of prestatief. De leeftijd van onze leden varieert tussen de 4 en 80 jaar.

Individueel, maar niet alleen!

Bij tennis ben je soms alleen op de baan, maar je maakt altijd deel uit van een grotere groep of team. Wij streven ernaar zoveel mogelijk te trainen in een groep, competitie te spelen in teams van 4 of 6 kids (afhankelijk van de categorie) en ons voornemen is om de komende jaren gezamenlijk deel te nemen aan toernooien.

Als gevolg van de aanleg van banen met een nieuw soort gravel kan er het hele jaar getennist worden. De tijd van een park waar van 1 oktober tot en met 31 maart geen netten hangen en de toegangspoort op slot is, ligt voorgoed achter ons. Verspreid over het hele jaar worden lessen en activiteiten gepland. Alleen bij extreme vorst mogen de banen niet betreden worden en zal (mogelijk) uitgeweken worden naar een sport- of tennishal.

Meestal starten kids met een korte periode van proeflessen, worden lid en nemen deel aan les, competitie en clubactiviteiten. Op de website vind je alle informatie over lidmaatschap, tenniskids alles-in-1, tenniskids, Rode en Oranje Competitie en Groene Competitie, tenniskidstoernooitjes, onze trainers en benodigdheden.