Tennislessen – competitie – clubactiviteiten

Indien je zoon of dochter lid is, kan hij of zij voor één vaste prijs, €29,- per maand, lessen/trainingen volgen, competitie (Rode en Oranje Competitie/Groene en Junioren Competitie) spelen en meedoen aan alle clubactiviteiten om zo de club optimaal te leren kennen.

Aanmelden voor de lessen kan door een e-mail te sturen naar onze tennistrainer Bjorn Boumans van Event Serve (info@eventserve.nl). Hij stelt de trainingsgroepjes samen en van hem ontvang je een machtiging voor automatisch incasso, waarmee het maandbedrag kan worden geïnd. Twee keer per jaar, in maart en september, worden de groepssamenstellingen opnieuw bekeken. Opzegging van de training kan derhalve dan ook enkel in deze maanden geschieden. Verspreid over het hele jaar worden 35 lessen aangeboden en in principe vinden alle lessen plaats op ons buitenpark, tenzij het weer het écht niet toelaat. Dan zal de trainer in overleg met de jeugdcommissie een alternatief (eventueel tennishal) zoeken.

In december en juni worden de competitieteams geformeerd en automatisch aangemeld voor de Rode en Oranje Competitie of Groene competitie. Van tevoren word je hierover per mail geïnformeerd.

Jaarlijks wordt er een planning gemaakt van clubactiviteiten. Je wordt hierover van tevoren per mail geïnformeerd.