Kantinedienst

Binnenkort gaat het nieuwe tennisseizoen op ons nieuw park van start. Als vereniging streven we ernaar de kantine zoveel als mogelijk geopend te hebben voor nog meer gezelligheid na de tennisinspanning. Lekker zitten op ons nieuw terras of als het kouder wordt behaaglijk binnen genieten van een drankje.

Om dit mogelijk te maken gaan we ook dit jaar werken met verplichte kantinediensten. Ieder lid van 21 jaar en ouder (peildatum 31 december 2019) is in 2019 verplicht drie kantinediensten te draaien. Dames zullen altijd met twee personen in een kantinedienst worden ingedeeld. Natuurlijk mogen leden jonger dan 21 jaar, zich ook aanmelden voor kantinediensten.

We streven ernaar de kantine gedurende het seizoen van maandag tot en met vrijdag vanaf 19.30 uur geopend te hebben. Echter kunnen we dit niet bereiken zonder jullie hulp. Als je op een vaste dag speelt kun je deze dag ook opgeven om kantinedienst te draaien. Je kunt kantinedienst en een potje spelen best combineren. Daarnaast proberen we in de zomermaanden de leden zoveel mogelijk te ontzien in het wel of niet ophalen van halen van een portemonnee.

Afkopen kantinediensten

De verplichte drie kantinediensten kunnen door een lid voor € 30,- worden afgekocht. Wij hopen natuurlijk dat daar zo min mogelijk gebruik van wordt gemaakt in het belang van de toegankelijkheid van de faciliteiten op onze parken en ter bevordering van de gezelligheid binnen onze vereniging.

Bij de contributienota wordt jaarlijks € 30,- als voorschot voor de drie verplichte kantinediensten in rekening gebracht. Verrekening met het aantal kantinediensten dat u in het tennisseizoen heeft gedraaid vindt plaatst bij aanvang van het volgende tennisseizoen.

Tip tijdens kantinedienst

Spreek tijdens je kantinedienst af met een ander lid om tussen de bedrijven door zelf een tenniswedstrijd te spelen.

Kantinediensten 2019

 • Reguliere diensten maandag t/m vrijdag van 19:30 tot 23:00 (eerst zullen de drukste dagen worden ingevuld) en zondag van 10:00 tot 13:30 uur;
 • Munster toernooi 2019: vroege dienst 13:00 tot 17:30, tussendienst van 17:30 tot 21:00 en late dienst 21:00 tot 00:30 (vroege diensten gelden alleen voor het weekend);
 • Zaterdagcompetitie indien van toepassing.

Formulier

In onderstaand formulier dient elk lid van 21 jaar en ouder zijn voorkeuren aan te geven op welke dagen hij de kantinediensten wil draaien. Dit formulier dien je uiterlijk 30 maart 2019 te verzenden. Van leden waarvan na 30 maart 2019 geen kantineformulier is ontvangen gaat de kantinecommissie er van uit dat deze leden in 2019 geen kantinediensten willen draaien. Aan de hand van de formulieren wordt het kantinerooster opgesteld. Dit rooster wordt gepubliceerd op een beveiligd deel van de website dat alleen toegankelijk is voor de leden. Indien u op een bepaalde dag (en tijdstip) bent ingedeeld en onverhoopt niet mocht kunnen, is ruilen uiteraard mogelijk al dient u daar zelf voor zorg te dragen. De kantinecommissie probeert zoveel als mogelijk met ieders aangegeven voorkeuren rekening te houden.

  Je achternaam

  Je voornaam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer (vast)

  Je telefoonnummer (mobiel)

  Gewenst aantal diensten
  3 kantinediensten (dit is het verplichte aantal)4 kantinediensten5 kantinediensten6 of meer kantinediensten

  Ik ben niet beschikbaar op (maximaal 1 dag aangeven)
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Ik wil graag kantinedienst(en) draaien tijdens het Munstertoernooi
  JaNee

  Opmerkingen