Lid worden

Lid worden van Tennis Padel Geuldal?

Ons nieuwe tennis- en padelpark is in 2018 aangelegd in een prachtige groene natuuromgeving. Op ons park liggen vijf tennisbanen met zogenaamde premiumgravelplus. Deze gravelsoort maakt het mogelijk om 10 tot 11 maanden per jaar buiten te kunnen tennissen in tegenstelling tot traditionele gravelbanen waar in de regel slechts van april tot oktober tennis kan worden gespeeld.

Daarnaast zijn op ons park een tweetal padelbanen aangelegd. Hierop kun je zo goed als zeker 12 maanden per jaar spelen. Uiteraard dient een baan te worden gereserveerd indien je wilt spelen.

Soorten lidmaatschap 2019

 1. Tennis en Padel
  Bij dit lidmaatschap kan men het gehele jaar tennis én padel spelen bij Tennis Padel Geuldal.
 2. Padel
  In 2019 wordt een kennismakingslidmaatschap voor padel aangeboden voor de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar, de senioren (18 jaar en ouder) en het gezin om kennis te maken met deze relatief nieuwe sport in Nederland. Met dit lidmaatschap kan het gehele jaar padel worden gespeeld op ons park. Tennisspelen is hier niet bij inbegrepen.
 3. Gezinslidmaatschap Tennis & Padel
  Bij dit lidmaatschap kan een gezin het gehele jaar tennis én padel spelen bij Tennis Padel Geuldal. Het gezinslidmaatschap is voor een gezin van twee volwassen en hun kinderen t/m 18 jaar (en/of de kinderen die (in-)uitwonende student zijn).
 4. Gezinslidmaatschap Padel
  In 2019 wordt een gezinslidmaatschap voor padel aangeboden om kennis te maken met deze relatief nieuwe sport in Nederland. Met dit lidmaatschap kan het gezin het gehele jaar padel spelen. Tennisspelen is hier niet bij inbegrepen. Het gezinslidmaatschap is voor een gezin van wee volwassenen en hun kinderen t/m 18 jaar (en/of de kinderen die (in-)uitwonende student zijn).
 5. Competitielidmaatschap tennis
  Dit lidmaatschap is bedoeld voor personen die bij Tennis Padel Geuldal alleen tenniscompetitie (gaan) spelen en aantoonbaar elders al een lidmaatschap hebben. Deze lidmaatschapsvorm geldt niet voor de padelcompetitie.
 6. Zomerlidmaatschap Padel (juni, juli, augustus 2019)
  Dit lidmaatschap is speciaal voor sporters met een zomerstop / sporters die veelal binnen sporten.

Met uitzondering van het competitielidmaatschap ontvangt u bij het lidmaatschap de officiële KNLTB-pas die nodig is om tennis- en/of padelcompetitie te spelen of om deel te nemen aan officiële bondstoernooien.

Lidmaatschappen Tennis Padel Geuldal 2019

 

Per maand in 2019
Tennis & Padel Senior 18 jaar en ouder € 144 € 12
Padel

(kennismaking 2019)

Senior 18 jaar en ouder € 99 € 8,25
Tennis Senior 18 jaar en ouder
Tennis & Padel 13 tot met 17 jaar € 80 € 6,67
Padel

(kennismaking 2019)

13 tot met 17 jaar € 54 € 4,50
Tennis & Padel 7 tot met 12 jaar € 45 € 3,75
Tennis & Padel tot 6 jaar 0 0
Tennis & Padel Gezinslidmaatschap € 315 € 26,25
Padel

(kennismaking 2019)

Gezinslidmaatschap € 225 € 18,75
Competitielidmaatschap tennis   € 40  
Zomeractie Padel (juni, juli, augustus 2019)   € 30  

Bij aanmelding voor een lidmaatchap na 1 juli wordt 50% korting op de contributie voor het lidmaatschap Tennis & Padel gegeven.

Voor de betaling van de contributie ontvangt u een betaalverzoek via KNLTB-Club. U heeft pas recht tot spelen of het volgen van les op het tennis- en padelpark als u de contributie heeft betaald.

Elk jaar worden er verzoeken tot terugbetaling van de betaalde contributie bij het bestuur aangevraagd. Slechts in hoge uitzondering (afhankelijk van de omstandigheden) worden deze door het bestuur gehonoreerd. De afdracht aan de KNLTB € (17,50) dient echter te allen tijde te worden Het niet tijdig opzeggen van het lidmaatschap vormt geen grond voor teruggave van de contributie.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail geschieden aan de ledenadministratie uiterlijk 1 januari van het nieuwe tennis- en padelseizoen.

Mocht u nog verdere vragen neemt u dan contact op met de ledenadministratie.

Lid worden van Tennis Padel Geuldal

Om lid te worden van Tennis Padel Geuldal dient u onderstaand formulier in te vullen.
Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Voor de tennispas is een recente pasfoto nodig.
Deze foto kunt u digitaal versturen aan leden@tennispadelgeuldal.nl of kunt u inleveren bij het secretariaat van Tennis Padel Geuldal (adres Dr. Goossensstraat 4a, 6325 BV, Berg en Terblijt)

Inschrijfformulier

Je achternaam *

Je voorletters *

Je roepnaam *

Je adres *

Je postcode *

Je woonplaats *

Je geslacht *
ManVrouw

Je geboortedatum *

Je telefoonnummer (vast)

Je telefoonnummer (mobiel)

Je emailadres *

Ben je lid (geweest) bij een andere vereniging?
JaNee

Zo ja, wat is je KNLTB-nummer (indien bekend)?

Keuze lidmaatschap
Tennis en PadelPadelTennisTennis en Padel GezinPadel GezinCompetitieZomeractie Padel

Zijn andere gezinsleden reeds lid?
JaNee

Betaling
Na afronding van de aanmelding bij de KNLTB ontvangt u een betaalverzoek via KNLTB-Club

Vragen / opmerkingen