Lid worden

Lid worden van Tennis Padel Geuldal?

 

Ons nieuwe tennis- en padelpark is in 2018 aangelegd in een prachtige groene natuuromgeving. Op ons park liggen vijf tennisbanen met zogenaamde premiumgravelplus. Deze gravelsoort maakt het mogelijk om 10 tot 11 maanden per jaar buiten te kunnen tennissen in tegenstelling tot traditionele gravelbanen waar in de regel slechts van april tot oktober tennis kan worden gespeeld.

Daarnaast zijn op ons park een tweetal padelbanen aangelegd. Hierop kun je zo goed als zeker 12 maanden per jaar spelen. Uiteraard dient een baan te worden gereserveerd indien je wilt spelen.

Soorten lidmaatschap 2021

 1. Tennis en Padel
  Bij dit lidmaatschap kan men het gehele jaar tennis én padel spelen bij Tennis Padel Geuldal.
 2. Padel
  Met dit lidmaatschap kan het gehele jaar padel worden gespeeld op ons park. Tennisspelen is hier niet bij inbegrepen.
 3. Gezinslidmaatschap Tennis & Padel
  Bij dit lidmaatschap kan een gezin het gehele jaar tennis én padel spelen bij Tennis Padel Geuldal. Het gezinslidmaatschap is voor een gezin van twee volwassen en hun kinderen t/m 18 jaar (en/of de kinderen die (in-)uitwonende student zijn).
 4. Gezinslidmaatschap Padel
  Met dit lidmaatschap kan het gezin het gehele jaar padel spelen. Tennisspelen is hier niet bij inbegrepen. Het gezinslidmaatschap is voor een gezin van wee volwassenen en hun kinderen t/m 18 jaar (en/of de kinderen die (in-)uitwonende student zijn).

Bij elk lidmaatschap ontvangt u bij het lidmaatschap de officiële KNLTB-pas die nodig is om tennis- en/of padelcompetitie te spelen of om deel te nemen aan officiële bondstoernooien.

Tarieven 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie! Voor jeugdleden tot 16 jaar geldt het eerste jaar een actietarief van slechts €30!
Actie! Zomer Challenge 2021. Voor meer informatie zie: https://www.tennispadelgeuldal.nl/tennis-en-padel/zomer-challenge/ 

De peildatum voor de bepaling van de leeftijd is 1 januari.

Voor de betaling van de contributie ontvangt u een betaalverzoek via KNLTB-Club. U heeft pas recht tot spelen of het volgen van les op het tennis- en padelpark als u de contributie heeft betaald.

Elk jaar worden er verzoeken tot terugbetaling van de betaalde contributie bij het bestuur aangevraagd. Slechts in hoge uitzondering (afhankelijk van de omstandigheden) worden deze door het bestuur gehonoreerd. De afdracht aan de KNLTB dient echter te allen tijde te worden Het niet tijdig opzeggen van het lidmaatschap vormt geen grond voor teruggave van de contributie.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail geschieden aan de ledenadministratie uiterlijk 1 januari van het nieuwe tennis- en padelseizoen.

Mocht u nog verdere vragen neemt u dan contact op met de ledenadministratie.

Lid worden van Tennis Padel Geuldal 

Om lid te worden van Tennis Padel Geuldal  dient u onderstaand formulier in te vullen. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Voor de tennispas is een recente pasfoto nodig.
Deze foto kunt u digitaal versturen aan leden@tennispadelgeuldal.nl of kunt u inleveren bij het secretariaat van Tennis Padel Geuldal (adres Dr. Goossensstraat 4a, 6325 BV, Berg en Terblijt)

Inschrijfformulier

  Je achternaam *

  Je voorletters *

  Je roepnaam *

  Je adres *

  Je postcode *

  Je woonplaats *

  Je geslacht *
  ManVrouw

  Je geboortedatum *

  Je telefoonnummer (vast)

  Je telefoonnummer (mobiel)

  Je emailadres *

  Ben je lid (geweest) bij een andere vereniging?
  JaNee

  Zo ja, wat is je KNLTB-nummer (indien bekend)?

  Keuze lidmaatschap
  Tennis en PadelPadelTennisTennis en Padel GezinPadel GezinZomer Challenge

  Zijn andere gezinsleden reeds lid?
  JaNee

  Betaling
  Na afronding van de aanmelding bij de KNLTB ontvangt u een betaalverzoek via KNLTB-Club

  Vragen / opmerkingen