Volwassenen 18 jaar en ouder

Er is dit jaar bij tennis gekozen om 2 lessen meer dan vorige jaar aan te bieden (zomerseizoen), zodat er meer continuïteit is in het lessenaanbod. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. Voor het gehele jaar is er gekozen om 5 lessen meer dan vorige jaar aan te bieden (pakket 2). Dit is gelijk aan het aantal lessen van de jeugd. Hierdoor heeft men bij aanvang van de zomertraining de keuze uit twee lespakketten:

Pakket 1: € 31,88 per maand (gedurende 6 maanden)
Het standaard lespakket voor dit zomerseizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van 1 april 2019 t/m 13 oktober 2019. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Pakket 2: € 30,- per maand (gedurende 12 maanden)
Een jaar lespakket voor zowel zomer als winterseizoen bestaat uit 35 uur les gedurende de periode van 1 april 2019 t/m 29 maart 2020. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Voor de leden die een jaar lespakket afnemen zijn de kosten lager dan een zomer -en winterpakket (33,75 euro per maand) los van elkaar. Door een jaarpakket te kiezen ben je ook verzekerd van eenzelfde dag en tijd gedurende het gehele jaar dat je les hebt.

Zie voor meer informatie en inschrijving:www.eventserve.nl/aanmelding-tennis-zomertraining-tennis-padel-geuldal/