Spelen voor niet-leden

De banen van Tennis Padel Geuldal staan primair ter beschikking van onze leden. Als niet-leden willen spelen op onze banen kan dat op de volgende 3 manieren:

  • als introducé

Leden van Tennis Padel Geuldal kunnen een baan (tennis of padel) reserveren via de KNLTB ClubApp (op hun smartphone) of Reserveer je baan (op pc of laptop). Per reservering kunnen maximaal 2 introducées als "gast" aan een reservering worden toegevoegd. Wil je met 3 introducées spelen neem dan contact op met een van de afhangbordbeheerders (Léon 06-55825099  of Mathieu 06-42439001). De kosten van introductie bedragen € 5,- per uur per persoon. Klik hier voor de overige regels en voorwaarden.

  • via meet & play  voor baanhuur binnen 4 dagen van nu.

Meet & Play is een boekingsplatform (app en website) bedoeld voor spelers zonder lidmaatschap om een baan (tennis of padel) te huren op onze vereniging.  Klik hier of op de widget hiernaast om naar het boekingsplatform te gaan. De rest wijst zich vanzelf.

Heb je een familieweekend in Zuid-Limburg gepland en wil dan je ook een paar uurtjes sportief bezig zijn of wil je een clinic of toernooitje met collega’s organiseren of moet je voor welke reden dan ook langer vooruit plannen dan is dit aanvraagformulier de manier om in gesprek te komen over de mogelijkheden.