Lidmaatschappen

Vanaf 2023 hebben wij geen afzonderlijke lidmaatschappen meer voor tennis en padel.

Een lidmaatschap bij Tennis Padel Geuldal omvat zowel Tennis als Padel en daarmee kun je dus beide sporten beoefenen op ons park.

Op dit moment kennen wij de volgende lidmaatschappen:

 • Regulier (doorlopend) lidmaatschap

Dit is het gebruikelijke, volwaardige lidmaatschap van de vereniging, dat van 01 januari t/m 31 december loopt. Met dit lidmaatschap kun je als lid onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Bij het reguliere lidmaatschap is de hoogte van de contributie gerelateerd aan de leeftijdscategorie van het lid. We onderscheiden vier leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar, 13 t/m 17 jaar, 18 t/m 23 jaar en 24 jaar en ouder). Zie de pagina Contributie voor de actuele bedragen.

Dit is een doorlopend lidmaatschap dat jaarlijks op 1 januari automatisch en stilzwijgend (d.w.z. zonder voorafgaande kennisgeving) wordt verlengd. Omdat het niet automatisch eindigt, is het belangrijk om kennis te nemen van onze regels omtrent beëindiging van het lidmaatschap. Wil je opzeggen, doe dat dan tijdig (d.w.z. vóór 31 december) om kosten te voorkomen! 

 • Zomer Challenge-lidmaatschap (1 juli - 30 september)

Het Zomer Challenge-lidmaatschap is een compact lidmaatschap waarmee je vrij kunt tennissen en/of padellen bij Tennis Padel Geuldal in de maanden juli, augustus en september.

Omdat andere sporten zoals voetbal, handbal en hockey in deze periode een zomerstop hebben is dit een ideale mogelijkheid om dan toch lekker bezig te blijven.

Dit lidmaatschap eindigt automatisch en kun je een volgende jaar weer gewoon opnieuw aanvragen. Vind je het spelletje zo leuk dat je het wil blijven doen dan kun je aansluitend aanmelden voor het reguliere doorlopende lidmaatschap.

Ook bij dit lidmaatschap krijg je toegang tot de KNLTB Club-app waarmee je banen kunt reserveren met daarin ook een digitale KNLTB-pas om deel te nemen aan toernooien. 

 • Eenmalig proeflidmaatschap (3 maanden)

Dit is een begin 2023 geïntroduceerd lidmaatschap met een vaste looptijd van 3 maanden met als doelstelling om mensen kennis te laten maken met tennis en/of padel zonder meteen vast willen zitten aan een lidmaatschap van een jaar. 

Enkele regels en wetenwaardigheden:

  • Onbeperkt vrij spelen (eventueel inclusief proef/kennismakingslessen zie hieronder).
  • Toegang tot KNLTB.Club-app.
  • Deelname aan open toernooien (maar geen competitie) .
  • Kan op elk gewenst moment (in de toekomst) starten en ...
  • Stopt automatisch (na 3 maanden). Het is uiteraard wel mogelijk om daarna een regulier doorlopend lidmaatschap te nemen.
  • Lidmaatschap is slechts éénmalig

Bij wijze van proef gaan we dit lidmaatschap dit jaar in 2 vormen aanbieden, te weten met en zonder proef/kennismakingslessen. Dit betreft 2 lessen in groepsverband voor tennis danwel padel door en in overleg leraren van EventServe.

De hoogte van de contributie behorend bij elk lidmaatschap vind je op de pagina Contributie. Bij vragen over het lidmaatschap kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie . Onze ledenadministrateur verschaft je graag meer informatie.