Onze Trainers

Wij hebben wij inmiddels al een jarenlange samenwerking met Event Serve. Deze dateert al uit de tijd dat we nog een "simpele" tennisvereniging waren en is in onze transitie naar een Tennis & Padel vereniging mede door het enthousiasme van Bjorn Boumans alleen maar sterker geworden.

 

Via deze weg ook wil ik ook iets meer vertellen over mezelf en het plezier waarmee ik de tennis-en padellessen voor de leden van verschillende verenigingen heb en nog steeds verzorg(d). Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt. Als tennistrainer heb ik ruim 20 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie. Inmiddels ook al meer dan 6 jaar ervaring als Padeltrainer, waar steeds meer plezier en passie naar toe gaat.  Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, twee zonen en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten; Sushi. Daarnaast ben ik al mijn hele leven bezig met sport, vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3 in zowel enkel als dubbel. In afgelopen jaren heb ik met die ervaring een steentje kunnen bijdragen aan het succes die de clubs hebben behaald.

 

Hallo allemaal,

Ik denk dat vele van jullie mij al wel kennen aangezien ik toch alweer 4 jaar de trainingen verzorg bij Tennis Padel Geuldal. Dat doe ik ieder dag weer met ontzettend veel plezier. Voor diegene die mij toch (nog) niet kennen: Peter Snippe 57 jaar en samenwonend in Geleen. Sinds eind vorig jaar weer volledig als zzp-er binnen de sport actief. Ik ben in het bezit van de KNLTB A en B opleiding en diverse bijscholingsopleidingen ( tenniskids / g-tennis ) Samen met Björn gaan ik hard mijn best doen om Tennis Padel Geuldal en de andere verenigingen waarvoor we als Tennis en Padel Academy mogen werken te laten genieten van het sporten. Zelf ben ik vanaf mijn 6e levensjaar met tennis bezig , ik heb dat toen mijn 14e  gecombineerd met voetbal maar moest toen jammer genoeg een keuze maken. Na wat omzwervingen in het land en in mijn werk ben ik terug op de plek waar ik het meest plezier heb, de tennisbaan. Ik hoop nog lang samen met het bestuur en de leden van TP Geuldal te mogen bouwen aan deze mooie club. Samen met mijn vriendin woon ik in (nog) in Geleen en onze vrije tijd proberen wij te genieten van mooie wandelingen en gaan wij regelmatig gezellig een hapje doen bij voorkeur in kleine bourgondische eettentjes. Indien u vragen heeft over lessen dan kunt u mij altijd mailen of aanspreken op het park. Hopelijk snel tot ziens. Peter Snippe