Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Tennis Padel Geuldal! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/5 Algemeen
2/5 Lidmaatschap Zie de pagina ‘Lidmaatschappen’ onder het kopje ‘Leden’ voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen bij Tennis Padel Geuldal
>
3/5 Vrijwilligerswerk Geen enkele vereniging kan functioneren zonder de inzet van vrijwilligers, ook Tennis Padel Geuldal dus niet. Om te voorkomen dat een klein groepje vrijwilligers belast wordt met een groot aantal taken zijn wij altijd op zoek naar personen die een actieve bijdrage willen leveren aan de club. Dat hoeft niet structureel te zijn; een kleine incidentele bijdrage wordt ook al gewaardeerd.
>
4/5 Interessegebied Om enerzijds de informatievoorziening te verbeteren en anderzijds spam te voorkomen willen we graag jouw interessegebied weten.
>
5/5 Overige info AVG-beleid en privacy statement
>

Ledenadministratie Tennis Padel Geuldal

Léon Roger de Campagnolle

+31 (6)55825099

[email protected]

 

MAAR LEES DIT EERST:  

Via dit formulier vraag je een  lidmaatschap bij onze vereniging aan

Minderjarige personen die zich via dit formulier aanmelden, worden verondersteld hiervoor toestemming te hebben verkregen van hun ouder(s), verzorger(s) of voogd.

De lidmaatschapsovereenkomst voor een regulier lidmaatschap loopt voor onbepaalde tijd door, tot wederopzegging door het lid (of diens wettelijke vertegenwoordiger indien het een minderjarig lid betreft).

LET OP: Bij niet-tijdige opzegging van een doorlopend lidmaatschap kunnen kosten in worden rekening gebracht.

Deze lidmaatschapsovereenkomst vormt de rechtsgrond voor de verwerking van de verstrekte persoonsgegevens door de vereniging. Op deze verwerking is ons privacybeleid van toepassing.

Lukt het je niet om dit formulier in te vullen en te versturen? Meestal komt dit omdat de foto die je probeert te uploaden te groot is. Verklein de foto en probeer het opnieuw of stuur de gewenste foto afzonderlijk naar [email protected] 

Door het aanmeldformulier te versturen, verklaar je het bovenstaande te hebben gelezen en begrepen.