Onze Introducéregeling

Het bestuur staat leden toe om met een of meer introducés te gaan tennissen en/of padellen op onze accommodatie, op voorwaarde dat de onderstaande regels worden nageleefd. Baanreserveringen met introducés waarbij de regels van ons introducébeleid niet worden gevolgd, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving uit het baanreserveringssysteem worden verwijderd.

Voorwaarden en Regels

  • De introducéregeling is bedoeld om mensen (hernieuwd) kennis te laten maken met Tennis Padel Geuldal en niet als alternatief voor een lidmaatschap.
  • Elk lid mag maximaal 10 keer per jaar een introducé meenemen waarbij dezelfde persoon slechts 2 keer geïntroduceerd mag worden
  • Ga je als lid met een introducé spelen, reserveer dan je baan via de KNLTB ClubApp of de button "Reserveer je Baan" op deze website en geef bij het maken van je baanreservering de naam en het e-mailadres van je introducé(s) op. Voer hier a.u.b. geen fictieve gegevens of je eigen naam/e-mailadres in!
  • Elke keer dat een introducé komt tennissen of padellen terwijl hij of zij (nog) geen lid is van Tennis Padel Geuldal, kost dit € 5,00 per uur. In geval van een kortere of langere reserveringsduur dan een uur (gebaseerd op de boekingsinstellingen in het baanreserveringssysteem) wordt het bedrag automatisch dienovereenkomstig aangepast.
  • Je betaalt de verschuldigde introducékosten direct bij het maken van de baanreservering (zie dit Support-artikel voor meer informatie).  
  • Veeg na het spelen altijd de baan, ongeacht of je gaat tennissen of padellen, en zorg dat de baanverlichting nooit onnodig blijft branden.
  • Het is niet toegestaan om de introducéregeling te omzeilen door bewust en opzettelijk een bestaand lid in plaats van een introducé op je boeking te zetten. Dit leidt tot allerlei ongewenste neveneffecten en is daarom uitdrukkelijk verboden!
  • Het kan echter voorkomen dat je te goeder trouw een baan hebt geboekt met een of meerdere andere leden, er iemand afzegt en je last-minute een niet-lid als invaller laat meespelen. Betaal in dat geval a.u.b. de verschuldigde introducékosten via deze betaallink (plink/Mollie).

Deze introducéregeling geldt vanaf 1 april 2023. We rekenen erop dat leden deze regeling te goeder trouw naleven. Toch zal het bestuur toezicht houden op de baanreserveringen met introducés via het zogenoemde gastrapport van het baanreserveringssysteem en behouden we ons het recht voor om de introducéregeling na evaluatie aan te passen.

Bestuur