Ledenpas e.d.

  1. KNLTB-Ledenpas

Ieder lid van onze vereniging ontvangt de KNLTB ledenpas. In het verleden was dat een plastic pasje voorzien van een magneetstrip waarmee het mogelijk was om jezelf te identificeren bij de competitie of een open toernooi. Deze fysieke ledenpas met magneetstrip is verouderd en in 2021 is daarom een digitale ledenpas gerealiseerd.  

De digitale ledenpas heeft een aantal grote voordelen. Zo is het duurzamer, flexibeler om aanpassingen te maken en gaat het proces van aanmelden veel sneller; nieuwe leden kunnen na aanmelding door de Ledenadministrateur de ClubApp installeren en de digitale ledenpas is direct zichtbaar waarna je hem kunt gebruiken om te spelen.  

Naast het gebruik als identificatiemiddel bij bijvoorbeeld een competitiewedstrijd of open toernooi kan de digitale ledenpas mogelijk in de toekomst een rol gaan spelen bij de toegang tot ons park en/of lichtinstallatie.

De digitale ledenpas is te vinden in de ClubApp onder het menu "Meer" (met die 3 punten). Afhankelijk van je apparaat moet je misschien naar beneden scrollen.

 

2. KNLTB.ClubApp

Heb jij de KNLTB ClubApp al?

Onze club heeft de KNLTB ClubApp beschikbaar gemaakt voor alle leden en ook je kunt hem nu gratis downloaden!

In de app vind je niet alleen alle competitie-uitslagen en standen en jouw wedstrijdresultaten maar kun je ook teams en spelers toevoegen aan je favorieten. Daarnaast blijf je met de KNLTB ClubApp altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws, kun je eenvoudig een baan reserveren of op basis van jouw eigen voorkeuren een tennismaatje vinden. Kortom, al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek.

Wil je meer informatie? Kijk dan op knltb.nl/clubapp of klik hier voor de handleiding voor de ClubApp versie 2.0.

 

3. Mijn TP Geuldal-omgeving

Via de knop ‘Mijn TP Geuldal’ rechtsboven in het scherm of kom je in onderstaand inlogscherm.

Inloggen  kun je via je bondsnummer of je clublidnummer. Weet je geen van beide en lukt het je niet om te achterhalen wat je bondsnummer is, stuur dan een mailtje naar de ledenadministrateur om je bondsnummer op te vragen.

Maak je al gebruik van de ClubApp dan is het wachtwoord daarvan ook hier geldig.

Nog nooit ingelogd of wachtwoord vergeten, klik dan op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’. Het systeem stuurt dan automatisch een mailtje naar je e-mailadres dat in de ledenadministratie staat. In dat mailtje staat een link om je wachtwoord te resetten.

Na succesvol inloggen gebeuren er 2 zaken:

  1. Er verschijnt een extra menu "Members Only" met daarin informatie die uitsluitend voor leden bestemd is en
  2. Jouw persoonlijke "Mijn Tennis Padel Geuldal" wordt getoond.

 In het tabblad Mijn agenda staan jouw baanreserveringen en de evenementen waarvoor jij je hebt ingeschreven. Onder Mijn reserveringen kun je bestaande reserveringen wijzigen en eventuele nieuwe toevoegen. Bij Ledenlijst wordt van ieder lid zijn of haar naam, bondsnummer, emailadres en telefoonnummer vermeld. Onder Laddercompetities staan de laddercompetities die vereniging  nu organiseert en eventuele recente versies waar jij aan hebt deelgenomen. In Mijn profiel staan jouw foto en jouw contactgegevens zoals ze in de ledenadministratie staan. Je telefoonnummer(s) en e-mailadres(sen) kun je hier wijzigen. Wil je andere gegevens laten aanpassen, stuur dan een mailtje naar de ledenadministrateur met je wijzigingsverzoek.

Vanuit privacy-optiek is ieder lid in de gelegenheid om telefoonnummer en/of e-mailadres onzichtbaar voor  clubgenoten te maken. Dit kan men doen door in het tabblad Mijn profiel de betreffende gegevens te bewerken (op het potloodsymbool klikken en het vakje ‘Geheim’ aankruisen)..

 

4. MijnKNLTB

MijnKNLTB is hét platform van de KNLTB voor competities en toernooien. 

Je vindt er alle uitslagen en standen van KNLTB-competities en toernooien. Ook vind je er een uitgebreid spelersprofiel met al jouw individuele wedstrijdresultaten, je ranglijstpunten, je speelsterkte en je actuele rating.