Padel Ladder


De laddercompetitie is een interne ''competitie'' voor de leden van Tennis Padel Geuldal. De ideale manier om meer wedstrijden te spelen en kennis te maken met andere leden. Alle deelnemende leden worden op een ''ladder'' geplaatst. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau.

Je hebt vervolgens 2 weken de tijd om samen met je tegenstander een datum te prikken en de wedstrijd te spelen bij TP Geuldal. De wedstrijd duurt zo lang als de afhangtijd via het afhangbord. Alle games worden doorgeteld en de uitslag kan achteraf online worden geregistreerd via de app of website. De uitslagen hebben invloed op jouw positie op de ladder. Als je bijvoorbeeld wint van een deelnemer hoger op de ladder, dan wisselen jullie van plaats en klim je omhoog. Als het een keer niet uitkomt om te spelen, kun je altijd een ronde overslaan.

Tot zover een algemeen verhaal en nu de invulling die wij er voor 2023 aan willen geven:   

  • meerdere en verschillende ladders
  • met een korte(re) looptijd

om te beginnen met een Herendubbel en een Damesdubbel/Gemengd dubbel in de periode mei tot en met juli. 

De organisatie is in handen van Léon Roger de Campagnolle en hij zal de start van de inschrijvingen communiceren via e-mail en/of een nieuwsbericht, dus hou deze in de gaten.

En in de nazomer/herfst zien we wel verder.