Onze Historie

Tennis Padel Geuldal is in 2013 ontstaan. De bestaande verenigingen LTC Munster te Berg en Terblijt en LTC IASON te Houthem  vormen de basis van deze nieuwe vereniging. Beide verenigingen hadden een stevige basis in hun kernen maar na een kort fusietraject werd unaniem besloten samen verder te gaan onder de naam TC GEULDAL.  Het allereerste jaar heeft men nog gebruik gemaakt van beide tenniscomplexen maar snel daarna werd de nieuwe vereniging op het complex van LTC Munster gehuisvest.  

               
 
 
De logo's van de fusie-verenigingen, het viltje waar alles mee begon en DB met vice voorzitter die in 2013 toosten op nieuwe vereniging TC Geuldal
               

In 2018 is de vereniging verhuisd naar een volledig nieuw complex aan de Kommesteeg te Houthem. Op dit nieuwe park werden 5 gravel Premium Plus tennisbanen en 2 Padelbanen gerealiseerd. Alle banen zijn voorzien van ledverlichting. Het park ligt in een bijzonder mooie en landelijke omgeving.  Vanaf dat moment werd de naam gewijzigd in Tennis Padel Geuldal.    

 

In juli 2021 heeft ons nieuwe park waterschade gehad als gevolg van de wateroverlast in Valkenburg aan de Geul. De padelbanen waren weer snel hersteld. De tennisbanen zijn in maart 2022 vernieuwd als gevolg van de waterschade. De vereniging is in overleg met de Gemeente Valkenburg aan de Geul in overleg over de aanleg van 2 nieuwe padelbanen en een nieuw clubgebouw.

     
ontwerp voor de aanleg van ons park (links) en makettes met een schets voor het vervolg (uit dec 2020)
     

Bii zowel tennis als padel kan men recreatief sporten maar binnen de vereniging zijn er vele mogelijkheden om aan diverse KNLTB competities mee te doen.  Op diverse dagen en avonden worden er door teams competitie gespeeld. Ook voor de jeugd zijn er diverse mogelijkheden om trainingen te volgen en competities te spelen, KNLTB Tenniskids biedt diverse mogelijkheden.  

Event Serve is onze vaste trainingspartner. Diverse trainers zijn op ons park aanwezig voor zowel tennis als padel.  Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten over onze vereniging, heb je vragen over lidmaatschappen, kijk verder op deze website of stel je vraag rechtstreeks via email: [email protected]