Algemeen

Leuk dat je interesse hebt in tennis en/of padel. Beide racketsporten kun je beoefenen op ons nieuwe park aan de Krommesteeg 2 in Houthem. 

Natuurlijk vinden wíj tennis en padel de állerleukste racketsporten! Voor ons is het een uitdaging om jou net zo enthousiast te maken voor deze sporten.

Onze tennisleraren stellen zich hier aan je voor en alle overige informatie over de mogelijke lessen vindt je hier.

Jullie mening telt!
We zijn dan ook zeer geïnteresseerd in de mening van onze jeugdleden. Wat willen jullie? Welke activiteiten vinden jullie leuk? Wat zien jullie graag op ons nieuwe tennispark? Wat zou jou bewegen om naar de club te komen om te tennissen of om er af te spreken? Jouw mening telt!

Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected] 

Enthousiaste commissieleden gezocht
Activiteiten organiseren voor de jeugd is leuk. Natuurlijk kost dit tijd en vergt dit een inspanning.
Wil je graag meedenken over de te organiseren activiteiten en de kar trekken bij de uitvoering hiervan? Dan ben jij op je plek in de jeugdcommissie!

Maar minstens even belangrijk zijn de (jeugd)leden die graag sporadisch willen meehelpen bij de uitvoering van de activiteiten. We gaan dan samen bespreken voor welke activiteit(en) je beschikbaar bent en wat je hierin zou willen betekenen. Met iedere bijdrage zijn wij blij en is de jeugd geholpen!

Heb je interesse in één van deze beschreven rollen, neem dan contact met ons op.